Service:

Hieronder volgt een toelichting die wellicht een aantal van uw eventuele vragen al kan beantwoorden:

Bestelling

Alle prijzen zijn inclusief btw.

Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u online een bevestiging waarin de totale prijs van de bestelling en verzendkosten zijn vermeld.

Betaling

U kunt uw bestelling betalen door het faktuur bedrag vooruit op ons bankrekeningnummer over te maken. Wilt u niet van genoemde betalingswijze gebruik maken, dan kunnen wij u de goederen onder rembours zenden (alleen in Nederland) en u betaalt dan aan de postbode.

Levering

De artikelen welke wij in voorraad hebben kunnen wij binnen enkele dagen aan u leveren, echter mochten er artikelen zijn welke moeilijk of niet meer te leveren zijn dan zullen wij u hiervan per e-mail op de hoogte houden. (Let-op !!! wij hebben steeds wisselende voorraden en OP=OP.)

Verzendkosten

Verzendkosten welke in rekening worden gebracht zijn de tarieven zoals die op het moment van levering bij TPG Post of een andere overeengekomen vervoerder gelden. Buiten Nederland en Nederlandstalig Belgie wordt niet geleverd.

Bestelling afhalen

De bestelling zelf afhalen op ons vestigingsadres, kan ook. Als u dit vermeld bij uw bestelling, nemen wij per email of telefonisch contact met u op wanneer de bestelling voor u klaar staat. En maken wij een afspraak wanneer u deze kunt ophalen.

Cadeau

Het is mogelijk een artikel bij ons te bestellen en het dan bij een ander te laten bezorgen, als het bijvoorbeeld om een cadeautje gaat. Wanneer u de gegevens in uw bestelmail invult, moet u dit even als OPMERKING vermelden. (Let op dit kan alleen als het artikel vooruit is betaald).

Staat uw vraag hier niet bij ?

Stuurt u toch even een email naar ons e-mailadres, zie tabblad "CONTACT"