Miniatuurwereld.com: Sinds 2003 toonaangevend in de Benelux op het gebied van figuren schaal 1:72 en 28mm.

Miniatuurwereld.com verkoopt kunststof en tinnen figuren en toebehoren schaal 1:72 en 28mm.
Wij leveren alle figuren etc. uitsluitend onbeschilderd, maar wel
tegen zeer scherpe prijzen!
 
Kijk bij Mededelingen voor de laatste nieuwtjes. De nieuwste sets vindt u hieronder.
 
 

Belangrijke mededeling:

De Nederlandse overheid heeft als beleid, dat bijeenkomsten in Nederland met maximaal 30 mensen binnen gehouden mogen worden. Dus dit jaar gaan alle geplande beurzen niet door door de corona-virus dreiging.

Gelukkig is Miniatuurwereld.com wel gewoon open. Had je dus naar een beurs willen gaan om eens lekker door de stand van Miniatuurwereld te snuffelen: dat kan ook gewoon online! Dus laten de figuren van Miniatuurwereld.com je door deze moeilijke periode heen helpen. Kijk dus gerust rond en mocht je wat leuks zien, stuur dan een mailtje.

 
Het eind van 2020 gloort al langzaam aan de horizon. Dat betekent dat de Decembermaand, met het feest van de Sint en de Kerstdagen naderbij komen. Altijd een leuk moment om 1 of meer sets figuren kado te doen. Wees er dit jaar snel bij, want november is om voor je het weet. Informeer eerst of een gewenste set op voorraad is, want het kan hard gaan en dan heb ik niet altijd meer de gelegenheid om de site bij te werken. Zoals altijd: wie het eerst komt, het eerst maalt.
.
 

Miniatuurwereld.com te vinden op de volgende beurzen:

 
za 21 November 2020: Euro Scale Modeling, IPMS-NL, Expohal, Houten, NL -> gecancelled (helaas ook).
Het is uiterst onzeker of er in de 1e helft van 2021 nog beurzen doorgaan. We houden je op de hoogte.
 
 
 
Binnenkort komen deze sets in collectie :
     
De nieuwste Strelets sets
Victrix VX0023: Nap. Polish /Dutch Lancers of the Guard 28mm
 
     
 
Onderstaande sets zijn HERNIEUWD in collectie gekomen:
 
 
 
Deze sets zijn onlangs nieuw in collectie gekomen :
 
De laatste nieuwe HäT sets
Veel nieuwe Strelets sets
Plastic Soldier Company Decals
Zvezda mini sets 6100 serie
Nieuwe verfsets van Vallejo
Alle Vallejo Modelcolor kleuren
heruitgaven Zvezda 8000 serie    
     
     
  Vol trots presenteerden wij vier jaar geleden deze 4 sets wapens en 3 sets bemanning van de Nederlandse troepen uit de Meidagen van 1940 in schaal 1:72. Dit was een gezamenlijk project met Schilling Zinnfiguren uit Duitsland. Hopelijk kunnen wij in de toekomst van deze serie nog meer ontwikkelen.
  Wapens worden geleverd zonder de
MW-WW2NL03 Team met Schwarzlose
  grondplaten, zandzakken of muurtjes.
Prijs : € 4,00 (1:72)

MW-WW2NL02 Team met Lewis MG
MW-WW2NL01 Team met Brandt Mortier
MW-WAF-01 Brandt Mortier NL 1940
Prijs : € 3,00 (1:72)
Prijs : € 4,00 (1:72)
Prijs : € 2,75 (1:72)
MW-WAF02 Schwarzlose MG NL 1940
MW-WAF-03 Lewis MG (2x) NL 1940
MW-WAF04 Lewis MG (2x) NL 1940
Prijs : € 2,75 (1:72)
Prijs : € 2,75 (1:72)
Prijs : € 2,75 (1:72)
De tinfiguren van Jörg Schilling zijn zeer gedetailleerd. Momenteel zijn er verschillende series van 23 tot 42 verschillende poses. Deze kunnen per stuk besteld worden. Er wordt geen voorraad van gehouden en daardoor zal er levertijd ontstaan. Kijk voor alle series bij Tinnen Figuren -> Schilling Zinnfiguren
 
  Per stuk te bestellen, prijs: € 0,70 Per stuk te bestellen, prijs: € 0,70
Per stuk te bestellen, prijs: € 0,70 Per stuk te bestellen, prijs: € 0,70 Per stuk te bestellen, prijs: € 0,70

 

Over de figurenhobby in de schaal 1/72:

De hobby van het verzamelen van miniatuur figuren schaal 1:72 is al lang het stadium van kinderspeelgoed ontstegen. In de jaren '70 was Airfix de meest toonaangevende onderneming en richtte zich voornamelijk op kinderen. Pas in de jaren '90, toen er andere merken bij kwamen, kwam er veel meer belangstelling van volwassenen, die de figuren minitueus beschilderen en/of er mee gingen wargamen. Voor deze groep van verzamelaars is Miniatuurwereld.com een uitkomst: alle grote en kleine merken bij elkaar en voor een scherpe prijs. De meeste modelbouwzaken hebben soms maar een paar merken en lang niet alle setjes van dat merk. Miniatuurwereld.com wel. Niet alleen kunststof maar ook tinnen sets.

Daarom mag Miniatuurwereld.com zich DE Speciaalzaak van de Benelux noemen zonder hiermee te overdrijven. Kijk verder en oordeel zelf.

Wij leveren de kunststof en tinnen figuren uitsluitend onbeschilderd!!!

Wij verkopen de volgende merken in de schaal 1:72 in kunststof: A Call to Arms, Airfix, Caesar Miniatures, Dark Dream Studio (DDS), Dark Alliance, Emhar, First to Fight, HäT, Heller, Imex, Italeri, Mars, Miniart, Orion, Pegasus Hobbies, Red Box, Revell, Strelets, Waterloo 1815, Zvezda.

In 1: 72 tin: Art Miniaturen, Hecker & Goros,, Fine Scale Factory, Schilling Figuren, Valdemar, en CW Toys. Ook voertuigen en tanks van Airfix, Armourfast, Academy, Caesar Miniatures, Emhar, Fine Scale Factory, Easy Model, Pegasus Hobbies, Plastic Soldier en Revell.Daarnaast: modelleermassa van Milliput, acrylverf van Vallejo, vlaggen etc. van Rofur-Flags en lansen en speren van eigen fabrikaat.

We verkopen ook 28mm figures in plastic van : Conquest Games, Fire Forge Games, Gripping Beast, HäT, Italeri, Rubicon Models, Perry Miniatures, Renedra, Victrix and Warlord Games. Tinnen figuren in 28mm van : Crusader Miniatures, Perry Miniatures en Schilling Zinnfiguren . Specialen aandacht vragen wij hierbij aan de 28mm serie van North Star, namelijk de 1672 (Rampjaar) serie. Hier zijn veel 28mm Nederlandse figuren te vinden. Zijn in Nederland nergens anders te koop dan bij Miniatuurwereld.com !!!.

 

Betalingen onder andere mogelijk via:

speelgoed
Scalemodel.net
Speelgoed-winkel.startpagina.nl
Geregistreerd bij Plastic Soldier Review
StadKampen.nl
FineScaleModeler.com

 

Bezoekers sinds juni 2003 (start):

855248

op naar de 1 miljoen!!