Miniatuurwereld.com: Sinds 2003 toonaangevend in de Benelux op het gebied van figuren schaal 1:72 en 28mm.

Miniatuurwereld.com verkoopt kunststof en tinnen figuren en toebehoren schaal 1:72 en 28mm.
Wij leveren alle figuren etc. uitsluitend onbeschilderd, maar wel
tegen zeer scherpe prijzen!
 
Kijk bij Mededelingen voor de laatste nieuwtjes. De nieuwste sets vindt u hieronder.
 

Belangrijke mededeling:

De overheid heeft nog steeds als beleid, dat alle evenementen in Nederland tot in ieder geval 1 september 2020 niet doorgaan: afgelast door de corona-virus dreiging. Dat betekent, dat de beurzen, waar Miniatuurwereld.com in die periode aan deel zou nemen, allemaal niet door gaan.

Gelukkig is Miniatuurwereld.com wel gewoon open. Mocht je om een of andere reden thuis moeten blijven of niet op vakantie kunnen gaan, dan kunnen wellicht de figuren van Miniatuurwereld.com je door deze moeilijke periode heen helpen. Kijk dus gerust rond en mocht je wat leuks zien, stuur dan een mailtje.

 

Dit jaar ging de eerste zondag van juni wel heel vreemd voorbij: Geen FIGZ !! Het zou de 14e keer zijn geweest, maar helaas. De vorige 13x waren zeer succesvol en zeer gezellig. Hopelijk kan FIGZ in 2021 wel doorgaan. Dan valt de eerste zondag in juni op 6 juni 2021 (= ook 77 jaar na D-Day) We zien er nu al naar uit.

De speciale FIGZ korting actie is ook zeer goed verlopen: vele klanten namen de gelegeheid te baat om ondanks het gemis van FIGZ toch nog met een leuke korting een aantal setjes te bestellen, waarvoor dank.
 

Hieronder 2 foto's van de eerste FIGZ van 2007 in Kampen (in het gebouw van de Scouting):

 
Voor de nostalgie zullen we maar zeggen.
 
Mededeling over de naderende zomerperiode:
Miniatuurwereld.com gaat dit jaar wel gewoon met zomer reces. Dit betekent, dat tussen 18 juli 2020 en 16 augustus 2020 Miniatuurwereld.com gesloten is. Orders binnen voor 14 juli 2020 kunnen nog worden afgehandeld. Die van daarna komen pas na 16 augustus weer aan de beurt. Orders worden in volgorde van binnenkomst afgehandeld. Iedereeen alvast een figuur-rijke zomer toegewenst.
 
 

Miniatuurwereld.com te vinden op de volgende beurzen:

 
zo 7 Juni 2020: FIGZ, Arnhem, NL -> ging niet door.
za 29 + zo 30 Aug. 2020: Euro Model Expo, Emslandhallen, Lingen, D. gaat niet door.
zo 20 Sept. 2020: KMK, Mol. BE: gaat niet door.

za 10 Oktober 2020: Ducosim, De Flint, Amersfoort, NL

za 7 November 2020: Crisis, Waagnatie, Antwerpen, BE -> gaat niet door.
za 21 November 2020: Euro Scale Modeling, IPMS-NL, Expohal, Houten, NL gaat wel door!!
 
 
 
 
Binnenkort komen deze sets in collectie :
     
De nieuwste Strelets sets
Victrix VX0023: Nap. Polish /Dutch Lancers of the Guard 28mm
 
     
 
Onderstaande sets zijn HERNIEUWD in collectie gekomen:
 
Diverse Italeri sets.
veel diverse HäT sets
Pegasus, Armourfast, Zvezda sets
Div sets Plastic Soldier Company 1:72
Diverse Victrix sets 28mm
 
 
Deze sets zijn onlangs nieuw in collectie gekomen :
 
Veel nieuwe HäT sets
Veel nieuwe Strelets sets
Plastic Soldier Company Decals
Zvezda mini sets 6100 serie
Nieuwe verfsets van Vallejo
Alle Vallejo Modelcolor kleuren
     
  Vol trots presenteerden wij vier jaar geleden deze 4 sets wapens en 3 sets bemanning van de Nederlandse troepen uit de Meidagen van 1940 in schaal 1:72. Dit was een gezamenlijk project met Schilling Zinnfiguren uit Duitsland. Hopelijk kunnen wij in de toekomst van deze serie nog meer ontwikkelen.
  Wapens worden geleverd zonder de
MW-WW2NL03 Team met Schwarzlose
  grondplaten, zandzakken of muurtjes.
Prijs : € 4,00 (1:72)

MW-WW2NL02 Team met Lewis MG
MW-WW2NL01 Team met Brandt Mortier
MW-WAF-01 Brandt Mortier NL 1940
Prijs : € 3,00 (1:72)
Prijs : € 4,00 (1:72)
Prijs : € 2,75 (1:72)
MW-WAF02 Schwarzlose MG NL 1940
MW-WAF-03 Lewis MG (2x) NL 1940
MW-WAF04 Lewis MG (2x) NL 1940
Prijs : € 2,75 (1:72)
Prijs : € 2,75 (1:72)
Prijs : € 2,75 (1:72)
De tinfiguren van Jörg Schilling zijn zeer gedetailleerd. Momenteel zijn er verschillende series van 23 tot 42 verschillende poses. Deze kunnen per stuk besteld worden. Er wordt geen voorraad van gehouden en daardoor zal er levertijd ontstaan. Kijk voor alle series bij Tinnen Figuren -> Schilling Zinnfiguren
 
  Per stuk te bestellen, prijs: € 0,70 Per stuk te bestellen, prijs: € 0,70
Per stuk te bestellen, prijs: € 0,70 Per stuk te bestellen, prijs: € 0,70 Per stuk te bestellen, prijs: € 0,70

 

Over de figurenhobby in de schaal 1/72:

De hobby van het verzamelen van miniatuur figuren schaal 1:72 is al lang het stadium van kinderspeelgoed ontstegen. In de jaren '70 was Airfix de meest toonaangevende onderneming en richtte zich voornamelijk op kinderen. Pas in de jaren '90, toen er andere merken bij kwamen, kwam er veel meer belangstelling van volwassenen, die de figuren minitueus beschilderen en/of er mee gingen wargamen. Voor deze groep van verzamelaars is Miniatuurwereld.com een uitkomst: alle grote en kleine merken bij elkaar en voor een scherpe prijs. De meeste modelbouwzaken hebben soms maar een paar merken en lang niet alle setjes van dat merk. Miniatuurwereld.com wel. Niet alleen kunststof maar ook tinnen sets.

Daarom mag Miniatuurwereld.com zich DE Speciaalzaak van de Benelux noemen zonder hiermee te overdrijven. Kijk verder en oordeel zelf.

Wij leveren de kunststof en tinnen figuren uitsluitend onbeschilderd!!!

Wij verkopen de volgende merken in de schaal 1:72 in kunststof: A Call to Arms, Airfix, Caesar Miniatures, Dark Dream Studio (DDS), Dark Alliance, Emhar, First to Fight, HäT, Heller, Imex, Italeri, Mars, Miniart, Orion, Pegasus Hobbies, Red Box, Revell, Strelets, Waterloo 1815, Zvezda.

In 1: 72 tin: Art Miniaturen, Hecker & Goros,, Fine Scale Factory, Schilling Figuren, Valdemar, en CW Toys. Ook voertuigen en tanks van Airfix, Armourfast, Academy, Caesar Miniatures, Emhar, Fine Scale Factory, Easy Model, Pegasus Hobbies, Plastic Soldier en Revell.Daarnaast: modelleermassa van Milliput, acrylverf van Vallejo, vlaggen etc. van Rofur-Flags en lansen en speren van eigen fabrikaat.

We verkopen ook 28mm figures in plastic van : Conquest Games, Fire Forge Games, Gripping Beast, HäT, Italeri, Rubicon Models, Perry Miniatures, Renedra, Victrix and Warlord Games. Tinnen figuren in 28mm van : Crusader Miniatures, Perry Miniatures en Schilling Zinnfiguren . Specialen aandacht vragen wij hierbij aan de 28mm serie van North Star, namelijk de 1672 (Rampjaar) serie. Hier zijn veel 28mm Nederlandse figuren te vinden. Zijn in Nederland nergens anders te koop dan bij Miniatuurwereld.com !!!.

 

Betalingen onder andere mogelijk via:

speelgoed
Scalemodel.net
Speelgoed-winkel.startpagina.nl
Geregistreerd bij Plastic Soldier Review
StadKampen.nl
FineScaleModeler.com

 

Bezoekers sinds juni 2003 (start):

855248

op naar de 1 miljoen!!