Bedrijfsinformatie:

Miniatuurwereld.com is begonnen in juni 2003, na ontdekt te hebben, dat er voor de verzamelaar van figuren schaal 1:72 in Nederland geen ander alternatief is, dan de dure modelbouw speciaalzaken. Deze speciaalzaken zijn meestal verenigd in een keten en houden zo de prijs kunstmatig op een (te) hoog peil. Op internet zijn er ook nauwelijks aanbieders van figuren schaal 1:72 te vinden, wel hier en daar als randproduct, maar geen enkel is hierin gespecialiseerd.

MINIATUURWERELD.COM is WEL gespecialiseerd in figuren schaal 1:72 ! !

Dit specialisme is voortgekomen uit een jarenlange hobby van het beschilderen van figuurtjes uit diverse tijdperken. Later is dit uitgemond in een groot project, nl een grote maquette maken van een Napoleontische veldslag met ongeveer 10000 figuren van kunststof maar ook van tin.

Miniatuurwereld.com is gevestigd op een zolderverdieping van een woonhuis in Kampen. In principe is Miniatuurwereld.com NIET te bezoeken of te bezichtigen.

Wel bestaat de mogelijkheid om uw bestellingen af te komen halen, maar dit dient van te voren afgesproken te worden.

Soms is het mogelijk om bij bepaalde merken andere artikelen te bestellen, dan in de lijsten vermeld staat, bv bouwdozen. Deze artikelen hebben wij natuurlijk niet op voorraad en zullen apart besteld moeten worden. Het spreekt voor zich, dat, vanwege het drukken van de verzendkosten af leverancier, dit soort bestellingen verzameld worden en dan in 1x besteld worden. Levertijden kunnen zodoende oplopen, maar de prijs blijft gegarandeerd lager, dan bij de eerder genoemde speciaalzaken.

Wij hopen u vanuit Kampen goed van dienst te kunnen zijn en begroeten u graag als klant.

Met vriendelijke groet,

Miniatuurwereld.com

 

Bedrijfsgegevens:

Miniatuurwereld.com

Fernhoutstraat 32

8266 EC Kampen

Postbankrek: NL80 INGB 0009 6916 93

Btw.nr.: NL1200.34.049.B01

Kvk.nr: 05073764

Eigenaar: M.J. Ederveen